1111111111
34100 м. Дубровиця, Рівненська область, вул. Воробинська, 16, тел. (03658) 2-03-24, факс (03658) 2-03-08 E-mail: dubrrda@gmail.com, dubr@dubrrda.gov.ua
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Архів новин Авторизація
«    Грудень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
» » » До Дня працівників харчової промисловості

До Дня працівників харчової промисловості

Написав admin
//
18 жовтня 2019
//
//
Всё что стоит знать о Таиланде читайте на othai.ru, а так же о путешетвиях. Если желаете что то скачать, то ищите тут cashwarez.ru. На сайте neowar.ru много интересного.

До Дня працівників харчової промисловості 

 

У січні–серпні 2019р. підприємствами з виробництва харчових продуктів, напоїв порівняно з відповідним періодом попереднього року обсяг випуску нарощено на 3,1% (у промисловості області в цілому – на 12,7%).

Випуск виробів кондитерських з цукру чи його замінників, з вмістом какао зріс на 157 т, молока та вершків незгущених й без додавання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6% у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л – на 122 т, хліба та виробів хлібобулочних, нетривалого зберігання – на 100 т, свинини свіжої чи охолодженої – туш, напівтуш (уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання) – на 97 т. Водночас скоротилося виробництво яловичини і телятини, свіжих чи охолоджених – туш, напівтуш, четвертин необвалених на 367 т, масла вершкового жирністю не більше 85% – на 279 т, виробів кондитерських з цукру інших, н.в.і.у. – на 221 т, сиру тертого, порошкового, голубого та іншого неплавленого (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру) – на 203 т, джему, мармеладу, пюре, желе, конфітюрів, повидла, варення, з плодів і горіхів, підданих тепловому обробленню (крім продуктів гомогенізованих) – на 196 т, молока і вершків коагульованих, йогурту, кефіру, сметани та інших ферментованих продуктів – на 80 т,соусів і продуктів для приготування соусів; приправ та прянощів змішаних інших (крім соєвого соусу, кетчупу і соусів томатних інших, борошна та порошку гірчичних, гірчиці готової) – на 59 т, сиру свіжого неферментованого (недозрілого і невитриманого; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир) – на 11 т, вод натуральних мінеральних газованих – на 53,5 тис.дал.

У січні–серпні 2019р. обсяг реалізованої продукції (без ПДВ та акцизу) у виробництві харчових продуктів, напоїв становив 3904 млн.грн, або 14,2% загальнообласного обсягу.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв у січні–серпні 2019р. середньооблікова кількість штатних працівників склала 7090 осіб. Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника становила 6278 грн і зросла порівняно з відповідним періодом попереднього року на 19%, або на 1003 грн.

За попередніми даними, фінансовий результат до оподаткування підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв у 2018р. склав 90 млн.грн прибутку, причому прибутково спрацювали 70,2% підприємств галузі.

 

 

 

 

Головне управління статистики

у Рівненській області

все для dleфильмы и сериалы онлайн hdавтоматический обмен webmoney на приват24android игры, приложения, инструкции, обзоры
Комментариев пока еще нет. Вы можете стать первым!

Добавить комментарий!